Age Of War Flash Oyun indir ve OYNA

8 Şubat 2012 Çarşamba

Age Of War Flash Game indirAge Of War Flash Game Download
Adından da anlaşılabileceği gibi bir savaş oyunu. Ayrıca çok da eğlenceli bir oyun olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Amacımız, düşman kalesini yıkmak. Ancak bunu yaparken, kendi kalemizi de korumak zorundayız. Üç çeşit zorluk seviyesi eklenmiş. (Easy - Medium - Hard) Oyunun ikinci versiyonunu ilerleyen zamanlarda paylaşmayı düşünüyorum. Bu oyun, asker üretme ve ortada savaştırma mantığına sahip. Ama merak etmeyin, sürekli aynı tür asker üretilerek sıkıcı bir hal almıyor. Öldürdüğümüz düşman askerleri karşılığında para ve tecrübe puanları kazanıyoruz. Paraları kullanarak savaşçı üretiyoruz, tecrübe puanları ile de çağ atlıyoruz. Taş devrinde, taş ve sopalarla başlıyoruz savaşmaya ve uzay çağında ışın silahlarıyla savaşırken buluyoruz kendimizi.


Yazımın ilk bölümünde bahsettiğim tecrübe puanlarını, çağ atlamak dışında, doğal afet yaratmak için de kullanabiliyoruz. Asker yönünden sıkıştığımız zamanlarda doğal afetler düşündüğümüzden daha fazla yarıyor işimize. Ayrıca bulunduğumuz çağa göre, doğal afetler de güçleniyor.


Fazla zamanım olmadığı için ileri çağlardaki savaşın resmini gönderemiyorum. Bunun için özür dilerim siz değerli okuyucularımdan.


Yazarın oyun hakkındaki görüşleri: Alışılmışın dışında bir savaş oyunu. Basit ama göze hoş görünen grafiklerle oynanabilirlik sağlanmış.

Linkler Yazının Devamında


Linkler:HotfileFreakshare
uploaded .toMediafire
Kişisel bir rica: Bana destek olmak için lütfen hotfile linklerini kullanın. Teşekkürler :)Lütfen oyun hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak bildiriniz.
Age Of War Flash Oyun indir ve OYNA

Posts Relacionados

3 yorum:

Tovittt dedi ki...

haber Sitemizede bekleriz sitenizde oyun oynamak çok keyifli

Unknown dedi ki...



Merhaba

Blogunuza oyun bloglarını gezerken aslında tesadüfen rastladım.
Benim'de poker siteleri 'ni tanıtan ve bu sitelerle ilgili incelemeler yayınlayan bir blogum var ve bu sebeble diğer blogları inceleyerek bilgimi geliştirmeye çalışıyorum.
Blogum'da poker oyna'nan siteler hakkında internet kullanıcılarına bilgiler vermeyi planlıyorum.
Açık söylemem gerekirse blogunuzu oldukça başarılı buldum takip edeceğim.
Admin arkadaşım, kendi sitem hakkında bilgilendirme yazmamıza imkan verdiğiniz için ayrıca çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için bize'de bekleriz.
http://holdempokeroyna.com

Tovittt dedi ki...

Blogger arkadaşlar full oyun indir 'me blogları varsa tavsiye edebileceğiniz bilgilendirilmek isterim. Admin kardeşim, blogunuz gerçekten çok başarılı kolaylıklar dilerim
www.fulloyunindir.mobi

Yorum Gönder