Guitar Geek Flash Oyun İndir ve OYNA

8 Şubat 2012 Çarşamba

Guitar Geek Flash Game indirGuitar Geek Flash Game Download


Şimdi de Guitar Hero'yu anımsatan bir flash oyunla karşınızdayım. Bar tarzı bir yerde gitar çalıyoruz ve bu işi en mükemmel şekilde yapmaya çalışıyoruz. 4 çeşit zorluk seviyesi eklenmiş. (Easy - Normal - Hard - Geek) Easy seviye küçük kardeşiniz için hazırlanmış olabilir :) O yüzden normal seviyede başlamanızı öneririm. İlerleyen zamanlarda hard seviyede çok zevk alacaksınız. Ama eminim geek seviyede, benim gibi 75 comboyu geçemeyeceksiniz :)

Ekran görüntüsünde de gördüğümüz gibi, yukarıdan aşağı akan harfler, en altta ayrılmış bölüme gelince, hangi harfse, asdf den birine basıyoruz. Anlatınca basit gibi gelebilir ama notalar değişik kombinasyonlarla gelmeye başlayınca gerçekten çok zorlanabiliriz:)


Şarkı bitince önümüze böyle bir istatistik geliyor. Easy seviyede aldım ekran görüntüsünü, ayrıca oyun devam ederken kaydettim, o yüzden sonuç biraz kötü:) Toplam 6 şarkı var ve hepsi birbirinden güzel. Şarkıları besteleyen Ed Stevens'a da ayrıca tebrikler 6 güzel şarkı için.

Yazarın oyun hakkındaki görüşleri: Guitar Hero tarzındaki bu oyunu tavsiye ederim. Ayrıca vazgeçilmezlerimden biri olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim. :)
Linkler Yazının Devamında


Linkler:HotfileFreakshareuploaded to
Mediafire


Kişisel bir rica: Bana destek olmak için lütfen hotfile linklerini kullanın. Teşekkürler :)Lütfen oyun hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak bildiriniz.





Guitar Geek Flash Oyun İndir ve OYNA

Posts Relacionados

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder